αψεγάδιαστη ποιότητα
& ανυπέρβλητη αισθητική

FINOMARM - ΕΜΠΟΡΙΑ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

φυσικά
& πολύτιμα

Στόχος της ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. με τη λειτουργία της μονάδας FINOMARM, είναι η εµπορία προϊόντων µαρµάρου, πέτρας και γρανίτη τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό, προσφέροντας ιδανικές λύσεις για τη σύγχρονη οικοδοµή και τη διακόσµηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Άριστη ποιότητα υλικών, άψογη εκτέλεση, σηµασία στη λεπτοµέρεια, τέλειο φινίρισµα και εναρµόνηση µε το περιβάλλον συνθέτουν το όραµα της εταιρίας.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

διαχρονική
παρουσία

Η εταιρία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1985 στα Χανιά της Κρήτης, µε όραμα την κάλυψη των αναγκών του κατασκευαστικού κλάδου για ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις στους τοµείς του έτοιμου σκυροδέµατος, των υποστρωµάτων δαπέδων, των ασφαλτικών και των λατομικών προϊόντων.

39 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

απαράμιλλο
αποτέλεσμα

Τα προϊόντα της FINOMARM φέρουν την υπογραφή υψηλής ποιότητας υλικών, τέλειου φινιρίσματος καθώς και άρτιας εκτέλεσης κατά την εφαρμογή τους, ικανοποιώντας τις προδιαγραφές των πλέον απαιτητικών κατασκευών.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

το πολύτιμο
αλλιώς

Τα προϊόντα της FINOMARM αποτελούν αναπόσπαστο συστατικό κατασκευών υψηλών απαιτήσεων, υλοποιώντας το όραμα του κατασκευαστή και του σχεδιαστή με το αρτιότερο αποτέλεσμα.

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Πιστοποιήσεις ISO

Η ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. είναι πιστοποιημένη για το σύστημα διασφάλισης της ποιότητας που εφαρμόζει σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001∶2015, για το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισής της σύμφωνα με το ISO 14001:2015, και για το σύστημα διαχείρισης της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία σύμφωνα με το ISO 45001:2018.

FINOMIX

Πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης FINOCLIMA®

Πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης που συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση της ανταλλαγής θερμότητας μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος, διατηρώντας σταθερό κλίμα στο εσωτερικό των κτιρίων χειμώνα-καλοκαίρι, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας σε θέρμανση και ψύξη.